Mini-pizza cu vinete

de Bucataras Diana in Pizza, 25 Mar 2018 | 1776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete medii
  • circa 150 g bacon crud uscat 
  • 200 g cascaval feliat
  • 100 g masline Kalamata fara samburi
  • un pachet aluat foietaj
  • cateva fasii de ardei gras pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza cu vinete:

Spalam vinetele si le taiem in felii rotunde subtiri. Le rumenim un pic pe gratar pe ambele parti si le lasam sa se racoreasca.

Intindem aluatul si il taiem patratele, pe care le mai intindem un pic cu sucitorul. Fiecare patrat il taiem pe la colturi, dar fara a taia marginea laturii din mijloc, apoi punem o felie de vanata,o fasie de bacon, o felie de cascaval, cateva feliute de masline. Ridicam coltul taiat spre mijlocul umpluturii, la fel facem si cu coltul opus, il aducem spre mijloc si lipim varful de centru. La fel facem si cu celelalte colturi, le lipim bine cu degetul varfurile si avem o mini-pizza. In mijloc punem un patratel de ardei. Facem asa toate patratele de aluat, le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor la 180-200 de grade - o temperatura medie.

Le lasam pana se rumenesc frumos, le scoatem, le lasam sa se racoreasca putin si sevim cu ketchup. Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Se poate folosi salam sau orice mezel aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Corinuta 1

25.03.2018, 20:17

Tare dragut arata!

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:43

dantes 1

30.03.2018, 17:05

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza rulata