Minibudinci cu paste in manta de bacon

de BurceaVasilica71 in Mancare copii, 9 Iul 2019 | 1361 vizualizari

 

Mic dejun delicios pentru pici mofturosi
Meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 150 gr paste din grau dur
  • 100 gr bacon afumat
  • 2 oua
  • 1 ceasca smantana
  • 50 gr cascaval
  • Nucsoara,
  • sare si piper
  • 6 oua de prepelita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minibudinci cu paste in manta de bacon:

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare si apoi se scurg de apa.

Intr-un bol se bat ouale cu smantana, iar peste ele se adauga cascavalul ras, sare, piper si nucsoara.

Se pun pastele peste mixul de ou si cascaval si se amesteca bine.

In forme de briose se pun fileuri de bacon sub forma unor cosulete si se umple fiecare cu amestecul de paste.

Se dau la cuptor circa 20 de min dupa care se scot si in mijlocul fiecarei budinci se pune cate un ou de prepelita si se mai lasa la cuptor circa 3 min.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Minibudinci cu paste in manta de bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle in lapte cu ciocolata alba