Mini-pizza

de - Andreea - in Pizza, 2 Ian 2013 | 10396 vizualizari

 

e blatul meu preferat de pizza.o reusita garantata.multumesc LILY ...
s-au consumat imediat.abea am reusit sa fac o poza..

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml lapte (se poate inlocui cu apa)
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei masline
  • pentru umplutura:
  • sos de rosii
  • kaizer
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza:

1.drojdia se dizolva in laptele caldut dupa care o amesteca cu faina,sarea si uleiul.se aesteca totul bine si se framinta.

2.NU NECESITA TIMP DE DOSPIRE 

3.se intinde aluatul.se unge cu sos de rosii si presaram kaizerul si mozzarella taiate bastonase.

4.rulam aluatul si il taiem felii.

5.le asezam in tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade ,pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

03.01.2013, 20:55

bia

Doralinda 1

16.01.2013, 16:47

L-am salvat la favorite!!!

- Andreea - 1

16.01.2013, 17:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare