Mojito

de cristeena20 in Cocktail, 26 Iun 2020 | 3449 vizualizari

 

Ce e mai bun vara, la sfarsitul zilei decat un coctail Mojito? E un coctail de origine spaniola pe baza de rom, lime si menta. E minunat!

 

INGREDIENTE

  • 1 lime
  • cateva frunze proaspete de menta
  • 1 lingura rasa de zahar galben
  • 50 ml rom alb
  • gheata
  • apa cu gaz
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mojito:

Intr-un pahar mare punem lima taiata in bucati, spalata in prealabil (taiem pe lungime-apoi in sferturi si sferturile in jumate ).

Adaugam zaharul galben si apoi menta rupta putin cu mana, zdrobim bine. Eu am ceva special cu care se zdrobeste lima pentru coctailuri-vedeti in fotografii. 

Adaugam romul, trebuie sa il masuram, 50 ml (un pahar de shot plus minus) . Amestecam cu o lingura, apoi umplem paharul cu gheata si turnam apa cu gaz. Decoram cu lime si menta.

Dupa ce am turnat apa cu gaz, nu amestecam mult, doar o data sa se amestece toate bine.

Puneti un pai in pahar si serviti.

TIPS-URI

1

Atentie, ca desi nu are gust de alcool-se urca repede la cap :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Mojito" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cocktail surpriza