Mojito cu cirese

de Adi_Caradeanu in Cocktail, 18 Iun 2015 | 3847 vizualizari

 

Foto credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 10 - 12 cirese fara simburi
  • 1/2 lime (30ml Lime)
  • 1 lingurita zahar
  • 40 ml Rom
  • 7 - 8 frunze menta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mojito cu cirese:

  1. Curatati ciresele de simburi
  2. Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului 
  3. Introduceti ingredientele cu exceptia mentei in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste usor gheata 
  4. Turnati jumatate din cantitate in pahar, 
  5. Adaugati menta si amestecati usor cu o lingurita 
  6. Completati cu bautura paharul pana sus 
  7. Decorati cu menta si cireasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Mojito cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mojito Martini