Mujdei a la Kamy

de kamy in Pt. carne, 2 Dec 2010 | 5938 vizualizari

 

cel mai bun mujdei posibil...pentru cei care nu suporta piscacioasele...

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 1 capatana usturoi(mare)
  • 1 cut.smantana 200gr.25%grasime
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei a la Kamy:

Se face o maioneza ff tare din galbenus,mustar si ulei,se adauga usturoiul pisat si smantana pana devine o pasta  groasa.Se pune sare dupa gust si....

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

sotul o mananca pe paine...asa de mult ii place

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei a la Kamy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

06.12.2010, 01:21

este alioli cum se mai zice aici,super bun

kamy 1

06.12.2010, 11:03

nadina....ms

Mitinita 1

13.04.2012, 22:45

neaparat sa o incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de Sos de iaurt grecesc cu usturoi