Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie

de InLumeaMea in Porc, 5 Apr 2013 | 7766 vizualizari

 

Eu și soțul meu adorăm musacaua, de aceea încerc să o fac diferită de fiecare dată când o gătesc. Iată acum o alta rețetă de musaca foarte delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocată porc
  • 2,3 cepe
  • 3 ardei roșii(sau galbeni)
  • 1 lingură bulion
  • 1 kg cartofi
  • 3 ouă
  • o conservă ciuperci
  • Sare, Piper, Delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie:

Curățăm cartofii și îi tăiem rondele. Punem într-o tigaie ulei și rumenim cartofii. Separat tocăm mărunt ceapa și un ardei și le punem la călit. După 5 minute adăugam carnea tocată și amestecăm, până își schimbă culoare, după care adaugăm o lingură de bulion. Mai lăsăm pe foc cca 20 min. Într-o alta tigaie călim ciupercile și ardeii tăiate toate mai măricel.

Carnea o punem într-o tavă, dupa care formăm un pat din legumele călite, iar apoi un alt pat de cartofi deasupra la cel de legume(ar merge chiar și două rânduri de cartofi, dacă vă plac mult). Batem bine ouăle, ca pt omletă si îi dau drumul peste tot in tavă. Presărăm cașcaval după preferințe și dăm tava la cuptor timp de aproximatix 30min.

 

POFTĂ BUNĂ!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu ou, cașcaval și legume trase prin tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

26.06.2013, 18:37

Wooooow! Ce gust deosebit trebuie sa aiba!

Valclaudia 1

18.08.2013, 22:16

arata tare bine!

Rocsi 1

02.10.2013, 20:52

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi