Omleta cu patrunjel si salata

de cristina1985 in Mancare copii, 12 Iun 2019 | 2062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru omleta:
  • 3 oua
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • Salata:
  • 1 castravete mediu
  • 1 rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • crema de otet balsamic
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu patrunjel si salata:

Pentru salata: Se curata castravetele de coaja si se taie. La fel, rosia si ceapa verde. Se pun legumele intr-un bol, apoi se presara sare, crema de otet balsamic si putin ulei. Se amesteca.

Omleta: Se bat ouale, se pun sare si patrujelul tocat. Se toarna putin ulei intr-o tigaie de ceramica (pentru ca nu se lipeste),iar cand s-a incins uleiul  se pun ouale batute. Se lasa pana se rumeneste pe o parte,apoi cu ajutorul a doua spatule o intoarceti, astfel incat sa ramana intreaga.Cand este gata o puteti indoi in jumatate, si o puneti pe o farfurie.

Omleta se serveste cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu patrunjel si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papusi de oua si legume