Omleta plangacioasa

de kamy in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 3343 vizualizari

 

cand taiam ceapa si lacrimile mi se adunau in barba,m-am gandit la denumire

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 3 oua
  • cascaval(optional)
  • apa minerala gazoasa
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta plangacioasa:

Punem o tabla peste ochiul de aragaz unde asezam tigaia.

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 2-3 lg.ulei pana se inmoaie bine.Separat batem ouale cu sare,piper si cca.25 ml apa minerala dupa care la adaugam peste ceapa,amestecam si punem un capac lasand sa se faca omleta la foc ff mic.Cand e facuta in partea de jos,o intoarcem cu o paleta si o mai lasam 1 min.O scoatem pe o farfurie radem cascaval peste si o servim cu castraveti murati sau orice alta  muratura...dupa preferinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta plangacioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kamy 1

28.10.2010, 13:43

postavarule.....

nadina73 1

29.10.2010, 02:00

kamy vreau si eu o plangacioasa

kamy 1

29.10.2010, 14:58

nici urma nu mai e de ea....ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite natural