Orez cu mazare si piept de pui

de katty in Mancaruri de legume, 26 Noi 2017 | 5629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mazare congelata
  • 150 gr orez camolino
  • 150 gr piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 1lingurita baza ptr mancare
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu mazare si piept de pui:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. In uleiul incins punem pieptul de pui si amestecam ocazional pana carnea incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam mazarea, o lasam cateva minute, amestecand usor, apoi adaugam orezul. Stingem cu 450 ml apa, adaugam sarea, piperul, baza pentru mancare si foile de dafin si acoperim vasul cu un capac.

Cand a dat primul clocot, dam vasul la cuptorul preincalzit,pana se absoarbe tot lichidul.

Servim orezul cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu mazare si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

oanapl 1

26.11.2017, 23:14

mihaelar63 1

27.11.2017, 02:28

Pe placul meu Remar foaia de dafin . am sa incerc si eu

dantes 1

30.11.2017, 09:10

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de brocoli