Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

de mihaelam90 in Slow Cooker, 15 Dec 2018 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui fara piele
  • 1 conserva de rosii in bulion (400g)
  • 2 cutii de suc de rosii de 500 g
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l:

Spalam bine si scoatem pielita pulpelor si le digilam intr-o tigaie cu putin ulei pe aragaz, cam 5-10 minute.
Rosiile in bulion le-am pasat la blender, dupa care le-am amestecat cu sucul de rosii si usturoiul.
Cand pulpele si-au schimbat culoarea, am adaugat amestecul de suc de rosii si le-am lasat impreuna 5 minute la foc mic.
Intre timp, am incalzit slow cookerul Crock-Pot pentru 30 minute pe modul "high" cu putina apa in el pentru a preveni craparea vasului cand se asaza ingredientele calde.
Am transferat totul in vasul crock pot dupa care am asezonat cu sare, piper si cimbru dupa gust.
Am setat aparatul pe modul "high" pentru 4.5 h.
Cand e gata, se presara deasupra patrunjelul.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Vasul Crock Pot se incalzeste in prealabil daca urmeaza a se pune preparatele calde pentru a preveni craparea/fisurarea. Daca ridicati capacul inainte de terminarea programului, mariti timpul pentru fiecare ridicare de capac cu 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L