Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Foarte bun a fost.
In vasul slow cooker Crock-Pot punem uleiul, ceapa curatata si tocata marunt si ardeii curatati si taiati marunt.
Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se lasa 1 ora.
Dupa o ora se adauga rosiile in bulion, se presara condimentele si se amesteca.
Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se mai lasa 1 ora.
Intre timp prajim pulpele curatate si taiate in doua intr-o tigaie cu ulei.
Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc putin.
Pulpele se pun in vas dupa ce a trecut timpul sosului, se pune capacul si se seteaza pe High pentru inca 2 ore.
Cu 30 de minute inainte de terminare se pune si usturoiul curatat si taiat feliute si se continua gatirea.
Se mananca cald cu piure sau mamaliga.
Pofta Buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult