Oua amestecate cu telemea si frunze de ceapa verde

de Bya Ralu in Mancare copii, 25 Mai 2016 | 4202 vizualizari

 

Un mic dejun delicios! 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 feli branza telemea
  • 2 lingurite de frunze de ceapa verde
  • putin unt
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua amestecate cu telemea si frunze de ceapa verde:

Branza se decupeaza cu niste forme mici pentru ornat,iar restul de branza se taie cuburi.

Frunzele de ceapa verde se taie feliute subtiri,se pasreaza cateva pentru decor.

Intr-o tigaie de Tefal punem putin unt,punem ouale,branza cuburi si frunzele de ceapa verde,punem condimentele si amestecam in tigaie frecvent.

Se serveste cald cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua amestecate cu telemea si frunze de ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si ciuperci