Paine neagra de casa

de susu in Piine, 6 Mar 2011 | 7972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina neagra
  • 350 gr faina din secara
  • 500 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 25 gr drojdie proaspata
  • Seminte de in
  • Seminte de susan
  • Seminte de mac
  • 70-100 ml ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra de casa:

Se framanta un aluat din faina, apa, sare, zahar, drojdie, uleiul si apa calduta.

Adaugam cateva seminte si framantam.

Lasam la dospit 1 ora.

Se unge cu ou batut, se presara seminte deasupra si se da la cuptor circa 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine intermediara