Paine pufoasa cu iaurt

de nadina73 in Piine, 27 Iun 2010 | 5985 vizualizari

 

sincer e prima data cand fac ,e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g iaurt natural
  • 1 ou
  • 430 g faina alba
  • 10 g drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa cu iaurt:

Se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la programul de framantat /dospit.

Cand aluatul a dospit se unge o tava si se pune in forma dorita se lasa sa mai creasca 15 minute la un loc caldut ferit de curent ,dupa care se unge cu putin ulei si se pune la cuptor pentru 30 minute la 160 grade.

Este foarte pufoasa si buna,sincer nu am crezut ca va iesi ceva bun dar e super buna si tocmai de acea am zis sa va impartasesc si voua reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

06.07.2010, 22:52

madi incearc-o e super buna

nadina73 1

06.07.2010, 22:52

mena

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 19:29

nadina, te pup si te imbratisez.................ce faci , esti bine?.Mi-ai scris ca am un mesaj pe mess dar nu stiu nimic de el, nu l-am gasit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu seminte si crenvusti