Painici cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 12 Noi 2014 | 5395 vizualizari

 

Multumesc Ligia pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 5 linguri zahar
  • 170 ml lapte
  • 1 plic drojdie escata
  • 50 g unt
  • esenta de vanilie
  • ciocolata
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu ciocolata:

Intr-un bol amestecam laptele caldut,drojdia si zaharul,lasam la dospit 30 min,

Cernem faina intr-un lighean,adaugam,laptele,zaharul,esenta,mixam cu mixerul 5min dupa care adaugam untul la temperatura camerei taiat bucati,un praf de sare, dupa care mai amestecam 10 min dupa care acoperim si lasam la dospit o ora,

Dupa ce a crescut presam compozitia pentru a scoate aerul,compozitia o impartim in 10 bucati,

Lu-am fiecare bucata o intindem dupa are adaugam bucatele de ciocolata,si rulam obtinand o mini bagheta,

Fiecare bagheta o crestam cu un  cutit si lasam la dospit cca 30 min in tava,

Batem oul cu zaharul vanilat dupacare le ungem,

Dam la cuptorul incalzit cca 20 min,pana se rumesc frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte si pepite de ciocolata