Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
E una din mancaruriile mele preferate, a iesit dementiala.
Aripile de pui le-am taiat in doua, le-am clatit bine si le-am pus in vasul slow cookerului Crock-Pot.
Punem condimentele, stropim cu ulei de masline, apa cat sa acopere, adaugam si ceapa tocata marunt, setam la functia high pentru circa 3 ore.
Dupa circa 2 ore, cand puiul e facut, se prepara compozitia de galuste (2 oua batute bine, un praf de sare, faina cat cuprinde pentru a forma o pasta nu foarte groasa), umezim o lingura si punem in vasul slow cookerului Crock-Pot.
Lasam sa se fiarba cu capacul pus, eu am facut si o mica ingroseala din jumatate de lingura de faina, subtiata cu apa, se amesteca bine si se lasa minim 30 minute.
Se serveste cald cu muraturi!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult