Pasta de ardei pentru ciorbe

de adinaciosescu in Conserve, 12 Iul 2010 | 14859 vizualizari

 

Aceasta pasta de ardei o folosesc in loc de boiaua de ardei.



scuze pentru poze,dar sunt facute cu telefonul.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia foarte rosu si foarte copt
  • sare fara iod
  • borcanele cu capac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei pentru ciorbe:

Cauti ardei copti,rosii,sanatosi,pe care-i treci prin masina de tocat,prin sita deasa.Pui sare fara iod peste ei ,amesteci bine,asezi in borcane si dai la camara.

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de ardei rosu dar cel kapia este mai aromat

2

poti sara fara frica ,dar grija iarna....pui ardeiul si dupa...complectezi de sare

3

daca vrei pasta iute,macini cativa ardei iuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.07.2010, 17:49

pun si eu dar in congelator ,e super 5 furcu

cory 1

18.07.2010, 11:28

e supera reteta...eu toc ardei si pun sarea si apoi ii pun la fiert pana scade apa din iei. iese ca si un bulion de ardei...mai pun 2 frunze de telina ,leustean...

cory 1

18.07.2010, 11:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ardei cu fasole