Pasta de curry Tikka Masala

de Satisfyyourcravings in Sosuri, 29 Mar 2016 | 4187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 catei usturoi
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir
  • 1 lingurita piper Cayenne
  • 1 lingura paprika afumata
  • 2 lingurite Garam masala
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingruri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 chili
  • 1 legatura mica coriandru
  • 1 lingura cocos ras
  • 2 linguri midgale macinate
  • 1 lingurita seminte de cumin
  • 1 lingurita coriandru boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de curry Tikka Masala:

Intr-o tigaie, fara ulei, se prajesc semintele de cumin,  paprika afumata, garam masala, boabele de coriandru si piperul cayenne pana incep sa elibereze aromele.

Se transfera in vasul unui robot de bucatarie, impreuna cu celelalte ingrediente si se mixeaza pana se obtine o pasta omogena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de curry Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos pasta de verdeturi