Pasta de gogosari cu verdeata

de T I M E A in Conserve, 4 Oct 2012 | 4415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper
  • oregano
  • busuioc
  • roinita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu verdeata:

Spalam bine gogosarii. Cu un cutit taiem gogosarii felii si indepartam orice urma de seminte si cotor, iar apoi ii dam prin  masina de tocat.

Punem la fiert adaugand sarea si piperul. Lasam pe foc aprox 45 min. iar la final adaugam verdeata tocata marunt si mai lasam pe foc 3-4 minute.

Turnam pasta fierbinte in borcane curate si punem capacul.

Lasam borcanele la caldura acoperite cu o patura pana a doua zi.

Din 2 kg de gogosari mi-au iesit 2 borcane de 400 ml si unul de 800 ml.

Este o pasta ideala pentru sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

diaconta 1

08.10.2012, 15:11

imi place

T I M E A 1

08.10.2012, 19:17

Gabitza , Dia

Panacris 1

30.08.2013, 13:23

Cum de am omis rețeta asta deliciosă??? De probat obligatoriu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari