Pasta de hering afumat

de Catalina L in Peste, 26 Dec 2016 | 4770 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si proaspat. Puteti pune maioneza in loc de smantana, dar atentie hering-ul este deja sarat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr file de hering afumat
  • 1 ceapa eșalotă
  • arpagic
  • 2 lingurite suc de lămâie
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de hering afumat:

Se toaca marunt ceapa si arpagicul. Se taie fileul de hering afumat in bucatele. Într-un castron se amestecă ceapa, arpagicul și heringul. Apoi se adauga sucul de lamaie si smantana.  Se amestecă bine. Se adaugă boia de ardei, sare și piper dupa gust. 

Se pune la rece si se lasa cel putin 30 de minute.

Se serveste in verine/pahare sau se pot face sandwich-uri mici.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de hering afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Platou cu peste afumat