Pasta de naut

de amalia01 in Mancaruri de post, 23 Mar 2018 | 6266 vizualizari

 


In aceasta perioada de Post care se suprapune cu noul meu program nutritional, am incercat multe retete si combinatii noi. Pe unele le-am luat ca atare, pe altele le-am personalizat putin din diverse motive. Fie pentru ca nu am avut la indemana vreun ingredient, fie pentru ca nu sunt prietena cu el.
  Insa alegerea combinatiilor si a proportiilor corecte a fost principiul de baza dupa care m-am ghidat.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut Sun Food ( pentru ca stiu ca nu contine sare in exces si nici aditivi)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lgt amestec de seminte
  • 2 lgt ulei aromatizat cu ierburi de Provence
  • boia dulce/ iute( dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

 

Scurgi bine nautul din conserva si pastrezi zeama. Pui boabele in vasul pentru blender, adaugi usturoiul taiat felii, semintele si uleiul si blendezi bine. Din cand in cand, adaugi cate putina zeama, pana cand obtii o pasta de consistenta moale, ca un piure. Decorezi cu boia dulce/ picanta si servesi cu crackers sau bruschete de paine din secara alaturi de o salata de frunze verzi.  

 

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.03.2018, 20:48

Si noi facem destul de des! Este foarte buna!

Dulciuri cu Georgiana 1

23.03.2018, 20:49

Imi place mult !

elucubratiiculinare 1

24.03.2018, 07:31

interesant cu ierburi de Provence

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu rosii, loboda si leurda