Paste cu branza la cuptor

de oanapl in Spaghete, 25 Oct 2017 | 10725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (spaghete)
  • 300 g brânză de vaci
  • 50 g smântână
  • 100 g șuncă
  • 2 ouă
  • unt pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs.
Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de vaci și omogenizezi. 
Condimentezi cu sare si piper. Adaugi șunca tăiată cubulețe și pastele și amesteci.
Ungi un vas termorezistent cu unt, pui pastele și nivelezi. Introduci vasul in cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute, până când se rumenesc frumos.

Servești pastele calde, dar și reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza