Paste cu carne de porc si busuioc

de Rahela Velicu in Farfalle, 20 Dec 2017 | 3789 vizualizari

 

Mi-a adus Mos Craciun jucarie noua de pozat, de acum pozele mele vor iesi super frumoase :)
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • farfale
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de porc si busuioc:

Punem farfalele in apa cu sare la fiert.

Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit. O lasam pana cand incepe sa se aureasca putin si adaugam carnea. Le lasam  pe foc 10-12 min. pana cand incepe sa se inmoaie carnea. Adaugam o cana de apa, pasta de tomate, busuioc, sare si piper si lasam 20 de min. la fiert.

Servim pastele impreuna cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de porc si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

dantes 1

22.12.2017, 12:13

Bune!

Rahela Velicu 1

22.12.2017, 13:32

Va multumesc mult!

Rahela Velicu 1

22.12.2017, 13:54

Si... merci Bucataras pentru garantare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu fasole verde - de post