Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am vazut aceasta reteta de paste la Paprika Tv, am memorat ingredientele si am facut-o si eu ca mi s-a parut tare interesanta cu sosul bechamel si puiul cu miere.
A iesit foarte buna spre surprinderea mea.. (am fost un pic sceptica in privinta retetei) dar o mai fac. :)
Pastele se pun la fiert si se lasa cat e scris pe ambalaj.
Puiul se taie bucati si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei de masline si se lasa cateva minute,apoi se adauga o lingura de miere pana se rumeneste putin. Se i-a de pe foc si se pune intr-o farfurie.
In tigaia in care am gatit puiul se pune ceapa tocata,si va lua un gust deosebit,se tine cateva minute apoi se opreste focul.
Se pregateste sosul bechamel,din 50 g unt cu 50 g faina,impreuna cu laptele.Cand se ingroasa se adauga parmezanul.
Pastele fierte se amesteca cu sosul bechamel ,cu puiul si ceapa .Se condimenteaza bine si se adauga intr-o tava.Se pun cateva rosii deasupra si se baga la cuptor la foc mediu 20-30 minute.
Foarte bun !!!
1
la pui se mai pot adauga si alte condimente,ierburi.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult