Paste cu sos de rosii si carne

de cristi1980 in Paste, 6 Noi 2013 | 4582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste
  • sos de rosii cu carne
  • cascaval
  • sare
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si carne:

Intr-o oala fierbem apa. Cand apa clocoteste adaugam pastele si lasam inca 10 minute sa fiarba. Dupa aceea strecuram pastele intr-o sita. In alta oala adaugam putin ulei si fierbem sosul de rosii cu putina carne timp de 5 minute.In pastele cu sosul de rosii putem presara putina sare, oregano si niste cascaval taiat cubulete.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

diaconta 1

06.11.2013, 16:01

Cunosc prea bine Cristi,patesc si eu asa.E pacat de mancare cand pozele ies asa intunecate

gaby_duceag 1

06.11.2013, 19:01

Die, ca-i mai romantic )))

cristi1980 1

06.11.2013, 21:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci