Paste cu ton si Philadelphia

de - Andreea - in Paste, 3 Feb 2019 | 5567 vizualizari

 

Un pranz rapid...si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 160 gr ton (in conserva)
  • 130 gr Philadelphia
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si Philadelphia:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand .

Intre timp punem o tigaie cu putin ulei la incins.

Tonul il scurgem bine de uleiul din conserva si il punem in tigaie.Adaugam Philadelphia si amestecam bine la foc mic.Daca este necesar,adaugam 2-3 linguri cu lapte.

Punem condimentele,lasam alte cateva minute si inchidem focul.

Cand pastele au fiert ,le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaie .Amestecam bine .

Servim pastele imediat.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii la cuptor