Paste cu varza si Cabanos

de Satisfyyourcravings in Paste, 8 Oct 2017 | 2290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame Cabanos
  • 2 linguri ulei de masline pentru gatit
  • 4 linguri de unt
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 varza proaspata
  • 1 catel de usturoi
  • 150 grame mazare congelata
  • 400 grame paste mari (eu am folosit Mezzi Rigatoni)
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza si Cabanos:

Se feliaza Cabanosul, ceapa si usturoiul se toaca, iar varza se taie julienne. 

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, la foc mediu si se adauga salamul. Se prajeste pana devie auriu, cateva minute. 

Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.

Se adauga restul de ulei, untul si ceapa si se soteaza 5 minute, pana cand ceapa s-a inmuiat. 

Se adauga varza si usturoiul si se gatesc 15 minute, pana cand varza s-a inmuiat. 

Se adauga pastele, mazarea, sare si piper si se mai gatesc 2-3 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza si Cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu varza si sunculita