Paste de orez cu legume chinezesti

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 5532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste de orez
  • varza
  • o ceapa verde
  • un usturoi verde
  • un morcov
  • 1/2 dovlecel
  • sos de soia
  • ulei de masline
  • sare
  • chilli
  • praf de ghimbir
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu legume chinezesti:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa si usturoiul se taie feliute, morcovul se curata si se taie bastonase, dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete, varza se taie fasii.

Ceapa si usturoiul se calesc cateva minute in ulei, dupa care se adauga celelalte legume, condimentele si susanul si se calesc 6-7 minute la foc mare (nu trebuie lasate mai mult, pentru a ramane crocante). Se adauga cateva linguri de sos de soia (atentie ! sosul de soia este foarte sarat - mai bine nu mai puteti sare in mancare), se scurg pastele, se adauga peste legume, se amesteca si se mai lasa pe foc un minut. 

TIPS-URI

1

Se potriveste perfect cu Chutney (se gaseste la Auchan, la raionul cu produse orientale).

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stir-fry cu legume chinezești