Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci

de Catalina L in Paste, 21 Oct 2017 | 3741 vizualizari

 



O reteta savuroasa cu gust si culori italiene. Am testat cu aceasta ocazie pastele proaspete Fettucini de Panzani.
 https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/paste-fettuccini-cu-curcan-smantana-si.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de paste Fettuccini
  • 2 piepturi de curcan
  • 10-12 ciuperci albe de Paris
  • 1 ceapa esalota
  • 1 lingura de curcuma
  • 25 cl de smantana
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • paprika afumata
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci:

Rumeniti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei de masline.

Scoateti-le si taiati-le cubulete.

Puneti ceapa curatata si tocata marunt la rumenit impreuna cu curcuma.

Adaugati apoi ardeiul rosu taiat bucatele, cubuletele de pui si rumeniti. 

Intr-o alta tigaie rumeniti bine ciupercile spalate si taiate in 6, intr-o lingura de ulei de masline.

Amestecati cele 2 compozitii, adaugati smantana si amestecati.

Puneti sare, piper.
Lasati sa dea un clocot si luati de pe foc.

Presarati verdeata tocata.

Preparati pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Puneti pastele in fiecare farfurie.

Turnati deasupra sosul de smantana cu carne de curcan si ciuperci.

Presarati un pic de paprika afumata si serviti imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu branza