Paste tricolore cu masline si sos

de Ancutsa in Paste, 5 Noi 2017 | 3645 vizualizari

 

Îmi plac mult Spiralele Tricolore Vita Pasta de la Gyermelyi, aşa că am pregătit unele cu măsline, sos şi caşcaval.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 castronel de Spirale Tricolore Vita Pasta (albe, cu sos de roşii şi cu spanac)
  • Măsline nesărate
  • 2 linguri de suc de rosii sau bulion
  • Sare şi mirodenii după gust (2 foi de dafin şi câteva boabe de piper)
  • caşcaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tricolore cu masline si sos:

 

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt.

Pastele se pun la fiert în apa clocotita, cu un vârf de sare şi puţin ulei.

Separat, se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă 5 minute, se adaugă morcovul, măslinele, mirodenii după gust (2 foi de dafin şi câteva boabe de piper). Se acoperă cu apă (de grosimea a două degete) şi se lasă fiarbă cam 20 de minute. Apoi se prepară sosul adăugând 2 linguri cu suc de roşii sau bulion desfăcut în puţină apă şi se amestecă bine.

Se scurg pastele de apa în care au fiert, se adaugă peste sosul de măsline, amestecând. Se mai lasă să fiarbă câteva minute, se dau de pe foc, se rade caşcaval şi se dau un sfert de ceas la cuptor, la foc mediu.

 

Poftă Bună!

 

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/11/paste-tricolore-cu-masline-si-sos.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu masline si sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci