Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor

de Constelatialeu in Pastrav, 5 Iul 2020 | 4184 vizualizari

 

Gustos si nu mai este....

 

INGREDIENTE

  • 5 pastravi
  • ceapa rosie ( micute, din gradina)
  • lamaie
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor:

Se cumpara pastravul direct de la pastravarie, mai proaspat de atat nu se poate, se curata, se spala, apoi se presara sare, piper si  ulei de masline, se lasa la odihna 20 min.

Se asaza pastravii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se umplu cu felii de lamaie si ceapa taiata solzisori. Se toarna 1 ceasca cu apa, se pun jumatati de ceapa deasupra, apoi se acopera cu hartie de copt si se da tava la cuptor la foc mediu pentru 1 ora, dupa 1 ora se ridica hartia de copt si se mai lasa 20 min la cuptor fara hartie de copt. Cam asa sta treaba cu pastravii de azi, in alta zi cine stie ce patesc, nici ei, nici eu nu stiu inca,:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastravul lui bunicu'