Pateu facut in casa

de mihaelaM in Mezel de casa, 29 Oct 2011 | 20816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de porc
  • 2cepe mari
  • 100ml ulei masline
  • 50 de unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu facut in casa:

Spalam bine ficatul dupa care il punem la fiert in apa cu sare,spumand de cate ori este nevoie.

Intr-o craticioara punem uleiul si ceapa taiata marunt pt a se cali.Tot aici vom pune si ficatul impreuna cu untul .Lasam cam 5-10 min.

O data calite le vom pune in robot pana se fac pasta.Gata un pateu bun  fara conservanti si ....

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu facut in casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kamy 1

02.11.2011, 20:03

mi-am tot propus sa fac si eu

mihaelaM 1

04.11.2011, 15:50

pai pana faci u te servesc eu cu mare drag

gaby_gabytza 1

23.11.2011, 09:05

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lebar