Pestisori

de Dya Daniela Andrei in Peste, 20 Iul 2011 | 7644 vizualizari

 

Si pentru ca imi este dor de Mare,,, si nu cred ca voi ajunge prea curand, va delectez cu o portie de pestisori cum imi place mie sa le spun :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot, obleti, hering - la alegere)
  • 250 g faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • lamaie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori:

Curatam si spalam bine pestisorii (eu le tai si cap'sorul), ii saram in functie de gust, ii trecem prin faina si ii punem la prajit in uleiul incins.

Se servesc cu suc de lamaie ori cum altfel va place.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor