Piept de pui umplut cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 17 Feb 2011 | 4873 vizualizari

 

Pentru ca mi-era pofta de ciuperci am facut ceva variatiuni pe aceasta tema....Delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui fara os
  • 8 ciupercute
  • marar proaspat
  • condimente pentru carnea de pui
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci:

Peptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne.

Ciupercile se curata , se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, putin piper si marar tocat.

Foaia de carne  se presara cu condimenate, apoi se pun ciupercile si se  ruleaza. Se leaga ruloul cu ata , se unge cu ulei, se presara cu condimente si se pune in tava tapetata cu hartie de copt unsa si ea cu ulei. Se da la cuptor la foc potrivit pana cand carnita e gata( se intoarce de cateva ori ).

Noi am servit cu pilaf cu ciuperci si castraveciori la saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga