Pilaf cu copane de pui

de anuta in Mancare copii, 26 Iun 2019 | 1871 vizualizari

 

Meniuri pentru copii!!
Un preparat pe care nu il poate refuza nici cel mai mofturos pitic!

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 2 cescute de orez cu bob rotund
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
  • amestec condimente (cimbru,oregano,maghiran)
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu copane de pui:

Se spala copanelele foarte bine, apoi se pun la fiert in 1,5 l apa rece. Se adauga un praf de sare si cand incepe sa clocoteasca se spumeaza si se lasa sa clocoteasca 10-15 minute. Se scot din supa, se asaza intr-o tava, se stropesc cu un pic de ulei deasupra, se presara si un pic de sare, amestec de condimete si se dau la cuptor sa se rumeneasca usor.

Supa ramasa de la fiert se strecoara. Se taie ceapa marunt, ardeiul cubulete mici si apoi se calesc intr-un pic de ulei. Se adauga orezul spalat in mai multe ape reci, se amesteca in continuu, se adauga supa si se lasa sa fiarba la foc domol pana scade supa bine. Se lasa oala in care am preparat acoperita etans cu un capac si se lasa 30 de minute sa traga toata supa, boabele de orez sa se inmoaie.

Se serveste presarat cu patrunjel verde si copanele rumenite si aromate.

   Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu copane de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crocantele de pui