Pilaf cu pui si legume la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Dec 2017 | 7685 vizualizari

 

Modul cel mai usor de a prepara orezul este slow cooker Crock-Pot-ul.

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 3 morcavi
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei verde
  • 250 g mazare
  • 250 g ciuperci
  • 200 g rosii in bulion
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 900 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui si legume la slow cooker Crock-Pot:

Eu avand o fobie cu oasele de pui in mancare, am fiert carnea de pui in apa cu sare si am scos oasele.

Am pus in pilaf doar carnea fara oase si apa in care au fiert.

Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora.

Ceapa se curata si se toaca marunt.  Legumele se curata si se toaca dupa preferinta.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa, legumele, carnea si orezul.

Se presara cu vegeta, piper, sare.

Se toarna apa in care a fiert carnea completata cu apa pana la 900 ml, se amesteca si se pune capacul.

Se pune vasul in aparat, se seteaza pe pozitia High si se lasa 4 ore, amestecand de 2-3 ori.

Se gusta la final si se potriveste de sare.

Se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cremos cu piept de pui in sos