Pizza

de Bunica in Pizza, 21 Iul 2013 | 3891 vizualizari

 

Raspunsul la intrebarea:ce vrei sa mananci la cina a fost ferm.....PIZZA. Dorinta i-a fost indeplinita!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml. lapte
  • 350-400 g. faina
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • 200 g. piept de porc afumat
  • 1 cabanos
  • 2 bucati sunca presata
  • 300 g. ciuperci
  • 20 masline
  • 2 oua
  • 200 g. cascaval Delaco
  • 2 linguri suc de rosii
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Pentru inceput pregatim blatul.

Punem ,intr-un castron,faina(300g)si adaugam laptele cald,zaharul,sarea ,uleiul,drojdia si framantam  pana obtinem in aluat care nu se lipeste de mana.Daca este nevoie (si sigur este)adaugam faina.Eu l-am framantat cu mana.Lasam sa se odihneasca 20 min.

Tocam marunt cabanosul,pieptul de porc,sunca.

Scoatem samburii maslinelor.

Tava de pizza se unge cu unt,apoi asezam blatul.

Deasupra blatului punem sucul de rosii ,ciupercile,cabanosul,sunca,maslinele,pieptul de porc repatizandu-le uniform pe intreaga suprafata.

Cele 2 oua le amestecam bine si le turnam peste umplutura.

La final presaram cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Dam tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 35-40 minute.

TIPS-URI

1

Faina nu se pune toata de la inceput.lasam 100 g. si le adaugam ,daca mai este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

camelia75 1

21.07.2013, 20:56

Bunica,azi nu refuz o pizza!!La cat am bagat in mine 2 zile,o pizza nu mai conteaza!
De maine,promit sa reiau dieta!!!

dantes 1

22.07.2013, 07:41

delicioasa

Sidy 1

22.07.2013, 07:43

Cate ai facut buni ??? Sa stiu daca....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Hawai