Pizza

de katty in Pizza, 12 Feb 2018 | 2154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina 650+pentru presarat forma de copt
  • 70 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • oregano uscat
  • 100 gr salam
  • 2-3 felii bacon
  • 2 linguri rosii pasate
  • 5-6 masline
  • 150 gr mozzarella
  • frunze proaspete de busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Cernem intr-un castron faina. Adaugam sarea si oregano. Dizolvam drojdia si zaharul in putina apa calduta. Punem drojdia peste faina si incepem sa framantam. Adaugam cate putina apa calda, apoi uleiul si framantam un aluat nelipicios pe care il strangem intr-o bila si il lasam sa creasca 1/2 de ora. Intindem aluatul pe forma de copt presarata cu faina (de preferat una ceramica). Intindem rosiile, salamul taiat felii subtiri, baconul rupt bucati, maslinele taiate feliute, apoi punem mozzarella  sfaramata.

Dam pizza la foc iute pana se rumeneste. Scoatem pizza si presaram frunze proaspete de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa