Pizza cu iaurt

de Merisor in Pizza, 21 Sep 2013 | 27420 vizualizari

 

M-am obisnuit sa pun iaurt in blaturi, asa ca nici pizza nu a scapat, dar a iesit bun si pufos

 

INGREDIENTE

Pentru blat:
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 350 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru umplutura:
  • 150 gr muschi de porc afumat
  • 50 gr masline
  • 4 felii de branza topita Apetito de la Delaco
  • ketchup Univer
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu iaurt:

Pentru blat: frecam oul cu zahar si sare, adaugam uleiul, iaurtul si faina cu praful de copt.

Omogenizam, ungem o forma de 30 cm cu ulei si punem blatul in ea si il nivelam.

Scoatem samburii la masline si le feliem pe rotund.

Taiem muschiul in felii subtiri si le asezam peste blat.

Asezam si maslinele si dam forma la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.

Batem oul cu putin ketchup, scoatem forma din cuptor si ungem pizza cu oul batut.

Asezam feliile taiate de branza topita si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.

Servim cu ketchup.

 

TIPS-URI

1

Cand soatem piza din cuptor pentru a o unge, intepam si blatul din loc in loc cu o furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:37

Sigur o sa-i fac pizza aceasta lui Cata si lui Rares.

reisnaor_2006 1

18.10.2014, 17:14

babi5 1

15.12.2014, 15:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cabanos