Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie

de Ancutsa in Pizza, 4 Aug 2017 | 3000 vizualizari

 

Pizza cu masline kalamata, verzi si negre, salam banatean, fasole rosie si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie proaspata
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 500 ml apa calduta
  • faina cat cuprinde
  • 1/2 lingurita oregano
  • pentru decorat:
  • salam banatean
  • masline negre, verzi si kalamata
  • cascaval
  • fasole rosie
  • 1 ardei gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie:

Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga zaharul si putina faina, amestecand pana se obtine o pasta, apoi se adauga treptat uleiul de masline, sare, oregano, restul de apa si faina cat cuprinde. Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat pufos, dar suficient de consistent pentru a fi intins. Se acopera cu folie alimentara si se lasa la dospit o jumatate de ora

 Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina. Se transfera in tava, se decupeaza si se da deoparte aluatul in plus. 

Se unge cu suc de rosii sau ketchup, apoi se orneaza cu salam banatean, masline variate, fasole rosie, ardei gras si cascaval ras.

 Se da la cuptor la foc mediu pentru aprox 35 de minute sau pana se rumeneste.

 

 

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/pizza-cu-masline-salam-banatean-si.html

TIPS-URI

1

Eu intind aluatul in strat potrivit de gros, astfel iese mai pufoasa. Aluatul care ramane il dau la frigider si pregatesc a doua zi altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ancutsa 1

10.08.2017, 14:11

Va multumesc frumos, ma bucur ca v-a placut!

kytz 1

10.08.2017, 14:26

Numai bună lângă o bere rece.... !

Ancutsa 1

10.08.2017, 15:22

Kytz, asa e Multumesc pentru vizita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza frageda