Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus

de SENO in Pizza, 15 Oct 2011 | 6351 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat :

  • o jumatate de margarina
  • 2 linguri de smantana
  • o cescuta de lapte 
  • sare
  • o lingurita de praf de copt stins cu o lingura de suc de lamaie sau cu otet 
  • faina

Pentru umplutura : 

  • ceapa 
  • masline
  • ciuperci pleurotus
  • porumb ( eu am folosit din conserva )
  • branza telemea
  • salam
  • carnaciori afumati
  • 3 oua
  • 2 linguri de bulion sau pasta de rosii
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta se desprinde de pe mana,se face o cocuta elastica si se pune la frigider pana pregatim ingredientele pentru umplutura.

Pentru umplutura se taie salamul si carnaciorii felii,ceapa se curata si se taie si ea,ciupercile se spala si se taie dupa preferinte,maslinele se curata de samburi iar branza se da pe razatoare.Se unge cu ulei tava in care vrem sa pregatim pizza,se pune foaie de aluat,apopi ceapa,salamul si carnaciorii,ciupercile,maslinele,branza si porumbul. Deasupra se bat cele 3 oua,se amesteca cu 2 linguri de bulionsi sare si se toarna peste pizza.

Se da la cuptorul incins dinainte cam 30-35 de minute.Daca puneti mai multe ingrediente si pizza e mai groasa trebuie lasata mai mult.

Cand e gata trebuie sa fie rumena si frumoasa pe deasupra asa cum se vede in poze :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza capriciosa