Pizza de casa

de MotanLaOale in Pizza, 24 Ian 2018 | 3860 vizualizari

 

Noi suntem mari mancatori de pizza.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 200 g carnati de casa
  • 200 g carnati cabanos
  • 200 g costita afumata
  • 200 g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 50 g masline verzi
  • 50 g masline negre
  • 2 rosii
  • 200 g porumb
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau dupa preferinta.

Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

Se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si ciuperci