Pizza Rattheo

de rattheo in Pizza, 4 Oct 2009 | 9276 vizualizari

 

Este cea mai rapida reteta de pizza si cea mai gustoasa!
A devenit masa de fiecare duminica seara.

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • iaurt 400 gr.
  • 10 linguri faina
  • sare
  • piper 
Ingrediente:
  • cascaval 150 gr.
  • salam 150 gr.
  • sunculita 20 gr.
  • ciuperci 1 borcan
  • masline 50 gr.
  • ardei kapia 1 buc.
  • rosii 1 buc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Rattheo:

 Ingrediente:

    Salamul se taie in cubulete mici, sunculita se taie feliute subtiri,ardeiul kapia se curata si se taie rondele ca si rosia si se scot samburii de la masline.

Blat:

    Se amesteca ouale cu telul, se adauga iaurtul, sarea, piperul, uleiul si se continua amestecarea adaugand faina lingura cu lingura pana la obtinerea unei consistente asemanatoare celei de chec. Se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dupa care se introduce la cuptor la temperatura maxima cca 15-20 minute.

Pizza:

    Dupa ce se scoate tava din cuptor,blatul se portioneaza si se unge cu putin ketchup pe toata suprafata dupa care se reintroduce in cuptor pentru inca aproximativ 5 minute.  Se scoate tava, se presara un strat de cascaval ras si se adauga ingredientele pe rand. Dupa ce am pus toate ingredientele se mai presara putin cascaval ras pe deasupra si se introduce la cuptor pentru cca 10-15 minute (pana se rumeneste).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Rattheo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de paine