Pizzaaaa...

de Rocsi in Pizza, 22 Oct 2010 | 3591 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 canita lapte
  • un strop de sare
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca

umplutura:

  • 6-7 felii pastrama
  • 4-5 felii kaizer
  • 1 cabanos
  • 1 mana ciuperci intregi,conservate
  • cascaval
  • 2 oua
  • sos de pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaaaa...:

blatul:

batem oul spuma.

peste punem smantana si drojdia inmuiata in cateva linguri de lapte caldut.

adaugam si restul de lapte,sarea si faina ,treptat.

framantam bine apoi lasam aluatul la dospit cam 20 de minute.

sunca si kaizetul le taiem fasii lungi apoi cubulete.

cabanosul il taiem bucatele mici.

ciupercile le spalam,le lasam sa se scurga putin apoi le taiem felioare.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

luam aluatul,dupa ce a stat la dospit,intindem o foaie foarte subtire.

o asezam intr-o tava de pizza(sau de care aveti),tapetata cu hartie de copt.

ungem foaia cu putin sos de pizza.

apoi punem si o mana de cascaval ras.

asezam kizerul,pastrama,cabanosul si feliile de ciuperci.

ouale le batem ,apoi le turnam uniform peste umplutura.

presaram si cascaval ras.

dam tava in cuptorul incins.

o lasam pana este gata apoi o scoatem,o lasam 5 minute sa se racoreasca,apoi mancati cat de mult doriti.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaaaa..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

24.10.2010, 20:41

pup nadina draga
multumesc anca
nu conteaza medi k ai ajuns tarziu..pot sa mai fac pentru tine

elena1988 1

11.02.2011, 15:41

RuxyRux 1

11.02.2011, 15:46

Ce bine arata Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza italiana