Plachie de crap

de madi_marin in Crap / Caras, 11 Dec 2010 | 7795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin
  • 1 ceasca suc de rosii
  • piper
  • sare
  • ulei
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Pestele se curata, se spala si se taie in bucati.

Ceapa se taie julien, rosia si ardeiul cubulete, iar usturoiul feliute.

Intr-un vas de yena se pune putin ulei, apoi se aseaza bucatile de peste si deasupra lui ceapa taiata, usturoiul, cubuletele de rosii si ardei. Se toarna o ceasca de apa, sucul de rosii si se presara sare si piper. Se da vasul la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute, apoi se adauga vinul si se mai lasa sa scada putin.

Cand e gata se presara verdeata proaspata si se poate servi cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:14

pesteeeee bun bun

Bucataras Medi 1

13.12.2010, 20:06

Mi-ai pastrat si mie o portie?....................

madi_marin 1

13.12.2010, 20:15

Medi.....imi era dor de tine.... sper ca esti foarte bine..... sigur ca m-am gandit si la tine....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor