Placinte la cuptor

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2014 | 3357 vizualizari

 

INGREDIENTE

Am avut :
  • 800 gr faina
  • 50 gr drojie ( am avut doua , fiecare avea 25 gr )
  • apa calda ( cat cere faina )
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
Umplutura :
  • 100 gr branza de oaie sarata
  • o legatura marar proaspat
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte la cuptor:

Aluatul : Punem faina intr-un castron , sarea , zaharul , drojdia dizolvata in apa calda , framantam putin dupa care completam de apa , framantam din nou , si dam la crescut in loc cald aprox 40 de minute!

Dam branza pe razatoare , mararul il clatim si il tocam cu un cutit , amestecam cu branza!

Rupem o bucata din aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , in mijloc ungem cu oul batut ( cu o pensula ) , peste care punem branza amestecata cu marar ( doua linguri am pus eu ) ,ungem cu ulei ,  punem in tava tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor aprox 30-40 minute la foc mediu spre mic!

In acest fel continuam si cu restul placintelor!

TIPS-URI

1

Dupa ce umplem , luam fiecare colt si inchidem , apasam cu mana dupa care intindem din nou cu sucitorul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

_Alina_ 1

14.05.2014, 09:38

Adele 1

14.05.2014, 10:53

tanyapatap 1

14.05.2014, 14:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute crocante de peste II