Prajitura cu capsuni

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 4 Iun 2011 | 7619 vizualizari

 

O prajitura foarte buna, care a avut mare succes printre cei care au gustat-o.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru blat:

  •     2 cani nuca hidratata vreo 3-4 ore
  •     1 cana curmale hidratate si ele cam 1 ora
  •     2 linguri cacao ( am folosit boabe crude de cacao pe care le-am macinat )

Ingrediente pentru crema:

  •     1 cana caju hidratat 3 ore
  •     2 cani capsuni ( congelate de data asta)
  •     2 linguri miere


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

BLAT Am pus toate ingredientele in robot si le-am mixat pana ce am obtinut o compozitie omogena. Intr-o tava cu peretii detasabili si diametrul de 19 cm am presat compozitia obtinuta.

CREMA Am scos capsunile din congelator cu cateva ore inainte de pregatirea prajiturii, pentru a se dezgheta. Apoi am mixat toate ingredientele in blender pana am obtinut o crema fina.

Am adaugat crema peste blat si am pus prajitura la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Unt de caju