Pranz de vara

de aziz in Pui, 24 Iul 2011 | 6017 vizualizari

 

Un pranz delicios si sanatos pentru o zi torida de vara,cu minim de stat la bucatarie......

 

INGREDIENTE

  • o cana  mare de grau fiert(300 gr)
  • o cutie de porumb fiert
  • cateva frunze de salata verde
  • ceapa rosie marinata
  • sucul de la o lamaie
  • 2 bucati piept de pui sau fileuri ca pentru snitel
  • o ceapa taiata rondele
  • usturoi 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline sau de care doriti
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranz de vara:

    Carnita o punem intr-o tigaie de teflon impreuna cu rondele de ceapa pina se rumeneste pe ambele parti ,apoi saram si piperam .

Scoatem carnita si ceapa intr-o caserola cu capac, peste care adaugam bucati de usturoi taiat si lasam acoperit pina in momentul servirii.Tigaia nu va grabiti sa o spalati ca partea buna acum vine :))turnam 2 linguri de ulei peste ,,arsura,, din tigaie si jumatate pahar de apa calda (iar daca nu aveti copii la masa puteti adauga niscai chilli)si amestecam cu o lingura de lemn ,sosul obtinut il turnam in caserola peste carne si ceapa,acoperim din nou.Intr-un bol amestecam porumbul fiert ,graul fiert scurs si racit,frunzele de salata taiate ,rupte cum doriti,putina ceapa rosie marinata in otet,ceapa din caserola cu carne (nu toata)amestecam usor, saram, piperam si in momentul servirii adaugam sosul din caserola cu carne si sucul de lamaie.Ii va da un gust fantastic .Se serveste impreuna cu carnita ca de gratar frageda si aromata.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranz de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata