Pui umplut cu ciuperci la cuptor

de onuta in Pui, 6 Iul 2010 | 31525 vizualizari

 

Sper sa va placa reteta mea,asa ca va invit la masa.

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • o cutie ciuperci
  • 1 ceapa 
  • 6 catei de usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • sare,piper,oregano
  • ardei gras pentru decor
  • 1 ceasca de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci la cuptor:

Se spala puiul si se pune la fiert in apa cat sa-l cuprinda timp de 20 minute.

Intre timp se taie ceapa solzisori si se pune la calit in uleiul de masline si 1 ceasca de apa.Se tine pe foc pana devine sticloasa.

Se adauga si ciupercile,rosiile,sarea,piperul,boiaua,oregano.Usturoiul se taie feliute si se amesteca si el in compozitie dar cand oprim focul.Asa ramane aroma in pui.

Cand puiul este fiert se umple cu soteul de ciuperci.Se prinde cu o scobitoere sa nu curga umplutura.

Se unge puiul cu miere pentru a capata o culoare aramie.

Se pune in tava si se baga la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra (circa 45-50 minute).

Se pune pe un platou si se garniseste cu ardei gras,sau dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui